#media

Reciklista*ÚJRANYOMTATOTT DIVAT a Design Hét keretében

Reciklista műhelyben szitanyomással és más érdekes technológiákkal újranyomtathatjátok, újrafesthetitek használt farmereiteket, pólóitokat.
A pólókra most négy grafikus, Bölecz Lilla, Vesekavics (Hegyháti Emese), Farkas Kata és az én grafikáimat nyomtathatjátok majd. Hozzatok magatokkal pólót, farmert!

*******fb event********

Időpontok: Szeptember 28, szombat, 10:00 -19:00
Október 6, vasárnap, 10:00 -19:00
Helyszín: Művelődési Szint (Müszi)
Blaha Lujza tér 1., Budapest, Hungary, 1085

Az esemény kapcsán készült egy kis mini interjú velem. Itt olvashatjátok.

Comment

Exhibition Opening * Filter Gallery * Megnyitó

Szeretettel meghívunk Kecskés Orsolya ékszertervező, Timkó Bíbor grafikus és Dési András György tollnok Apró dolgok című kiállítására.

Időpont: 2012. november 30-a péntek, 18 óra
Helyszín: Filter Galéria, Budapest, XIII. kerület, Pozsonyi út 49.

Magyar Narancs: “Kecskés Orsolya különleges anyagokból (például strucctojás) ékszereket tervez, Timkó Bíbor festőként és grafikusként ismert, Dési András György pedig az írástól a filmrendezésig (lásd A 639. Baba) számos dologgal foglalkozik. Külön-külön sok mindent letettek már az asztalra, de hogy együtt mire képesek az összművészet jegyében, az a Pozsonyi úti Filter Galériában derül csak ki. A november 30-án nyíló Apró dolgok című kiállításon az ékszertervező, a grafikus és az íróember közös apróságai – mesébe illő, s ezért mesékbe is foglalt ékszeres képei – láthatók (január 14-ig). A megnyitón Záhonyi Enikő énekel, kíséri Darvas Kristóf.”

A kiállítás megtekinthető 2013. január 14-ig, decemberben hétköznapokon 11-19 óráig, hétvégén 11-14 óráig januárban hétköznapokon 11-19 óráig.

Comment